Szalai Ádám

Szalai Ádám Budapest 1987. Budapest Áldás az adakozókra Hatalmas gratuláció nektek srácok Köszönjük Ádám neked kapitánynak és a csapatnak is ilyen és ehhez hasonló kommenteket kapott Szalai Ádám a legutóbbi posztjához.


People Photos Football Match Football Image Sequence

A 34 éves futballista a Játékidő Alapítvány jótékonysági akcióján vett részt hétfőn és az M1 aktuális csatornának elmondta alapítványával már a karácsony előtti időszakra megszervezték ezt az eseményt.

. Szalai Ádám Svájcba szerződött sajtóhír. A 34 éves magyar támadó elhagyja a Mainz-ot ugyanis 2023-ig szóló szerződést kötött a svájci csapattal akik a honlapjukon közölték hogy Szalai azonnali hatállyal csatlakozik a csapathoz. Itt a második csapatban kapott lehetőséget.

Itt több lehetőségem lesz Nebojsa Vingjevics a Honvédról. Szalai Ádám a magyar labdarúgó-válogatott és a német bajnokságban szereplő Mainz csatára szeretné minél előbb bepótolni a műtétje miatti lemaradását. Messi kihagyta Mbappé berúgta a PSG megverte a Real Madridot.

Dj Dominique vagyis Várkonyi Attila pedig három egy piros egy fehér és egy zöld szívet küldött. Több ziccer is kimaradt de az MU legyőzte a Brightont. Ádám abszolút karakteres az a mentalitású játékos aki pályán és azon kívül is jót fog tenni a csapatunknak a tapasztalatával és munkamoráljával.

Szerdán eldőlhet az edzőkérdés Fehérváron. Pályafutása nagy részét Németországban töltötte ahová 2004-ben szerződött először amikor nevelőklubja az Újpest FC megegyezett a VfB Stuttgart csapatával. A Manchester City egy félidő alatt kiütötte a Sportingot.

A stuttgarti évek után három szezont eltöltött a világhírű. Magyar válogatott labdarúg ó.


Szalai Adam Abbahagyja Valogatott Szerepleset Football Players Football Players


Pin On Szala


People Photos Mainz People Celebrities


Szalai Adam Bundesliga 1 1 Fsv Mainz 05 Football Players Sports Jersey Football


Szalai Adam Team Hungary Wrestling Football Sumo Wrestling


Adam Szalai Hd Wallpaper Download Football Wallpaper Hd Football Picture Hd Soccer Wallpapers Hd Football Pictures Soccer Players Football


People Photos Bayer 04 Leverkusen Arena Match


Hungarys Forward Adam Szalai Is Pictured Prior To The Friendly Match Picture Id176539163 695 1024 Football Football Players Sportsman


A Magyar Labdarugo Valogatott Szalai Adam Es Stieber Zoltan Goljaval 2 0 Ra Legyozte Ausztriat Az Europa Bajnoksag Kedd K Football Sport Icon Polo Ralph Lauren

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel